Hur fungerar en epilator?

När man ska ta bort hår, så finns det många olika metoder att välja på. Det är allt från rakning, vaxning, plockning, krämer, epilering, laser till en massa andra saker. Ett av de bästa alternativen är att använda en epilator för att göra epilering. 

Vad är en epilator?

En epilator är en elektrisk hårborttagningsapparat som istället för att raka, drar upp dina hårstrån med rötterna. Det känns en del att använda den, men man vänjer sig. Se bara till att köpa en epilator bäst i test. En bäst i test epilator ger bra resultat! Efter en epilering så kommer din hud kännas len och mjuk och resultatet varar i upp till 4 veckor. 

Epilera på rätt sätt

För att huden ska vara avslappnad, ta ett bad eller dusch. Efter det kan du passa på att exfoliera, så att din hud är så slät som möjligt innan du börjar jobba med epilatorn. Använd en skrubbhandske, arbeta huden med jämna, cirkulära rörelser. Sedan tar du din epilator och börjar från foten och jobbar dig uppåt. Jobba mothårs med epilatorn.

Köp en bra epilator

För bästa resultatet med epilatorn är det bra att välja en modell som fungerar för dig. Därför är det bra att se till att jämföra olika epilatorer så att du hittar den som är bäst i test samt som har ett bra pris. Kolla gärna in bäst i test epilator för att hitta den som passar dig. 

 

15 Jan 2021