Såga ner träd i Stockholm

Bor man på landet är det bara att plocka fram sågen och köra, i Stockholm är det kanske inte fullt så enkelt. Man får helt enkelt förlita sig på en arborist som kan fixa allt från nedtagning av trädet till stubbfräsning i Stockholm. Skulle man ändå välja att göra det på egen hand så bör man vara väldigt noga med några saker.

  • Kolla så inga grannar blir störda
  • Se till att hus, bilar och människor inte kan bli skadade
  • Få bort alla grenar och ved snabbt

Man bör nog också kolla över sin hemförsäkring för skulle man fälla ett träd rakt ner på grannens bil så kan det bli lite ... knöligt! Det vore inte kul att i efterhand förstå att man får betala hela kalaset ur egen ficka liksom.

Likadant i hela stan

Det gäller givetvis inte bara när du letar efter stubbfräsning i Nacka utan i hela Stockholm. Anlita proffs så får du alltid jobbet rätt utfört. Det är lite som när man letar efter någon som kan utföra massage på rätt sätt, eller om man ska köpa en bröllopstårta!

Man går inte till den lokala simhallen för att få en avslappande spa-behandling och man går inte till ett företag som tillverkar skorpor för att köpa en tårta. Man vänder sig till de som vet vad de gör och att då inte göra det när man ska fälla ett träd eller fräsa bort en stubbe eller två är ju bara dumt. 

14 Feb 2022