Fantastiskt ute i skogen även på vintern

Man ska ju göra saker man mår bra av och något jag gillar att göra det är att vara i skogen. Oftast hittills så har jag bara varit där under alla andra årstider än vintern. Vår, sommar och höst är då jag oftast begett mig ut i skogen. Men, nu i vinter så har jag varit med en vän ut en del faktiskt. Vi har trotsat snön och begett oss ut. Min vän är mycket djurintresserad och har installerat en åtelkamera på ett ställe i "vår skog". Det för att kunna följa djurens aktivitet. Åtelkameror har många användningsområden, en del har det i syfte att jaga, men inte min vän.

Njuta av skogen

Skogen är den pefekta platsen att bara vara tycker jag. Där kan man släppa vardagen, tankar på alla måsten och bara njuta. Jag har ända sedan jag var liten älskat att vara i skogen. Som liten byggde jag kojor och hade mig, nu när jag är äldre är det promenader, jag letar bär och svamp eller bara spanar efter djur. Du som vill ha en fristad där du kan vara dig själv ska definitivt bege dig ut i skogen. 

Våren är på gång

Jag längtar nu efter våren, då det börjar grönska i skogen igen. Våren är väl kanske inte här förrän om ett par månader, men nu när man kommit över till nytt år så vet man att den kommer komma snart i alla fall. 

17 Jan 2019