Förstärka naturlig skönhet

Jag är starkt för naturlig skönhet och tycker att det finns något vackert hos alla människor. Med det sagt så tycker jag inte att det är fel med en önskan att framhäva och förstärka sin naturliga skönhet genom hudvård, diet, smink och hårvård. Jag kan till och med tycka att plastikkirurgi är helt ok, samt olika typer av fillers och sådant. Poängen är att varje människa har rätt att få känna sig vacker och kräver det lite extra medel så är det inget som någon annan ska komma och ha åsikter kring.

Vänta inte om du känner dig säker

Själv har jag varit på Gerlee plastikkirurgi och gjort en liten fettsugning under hakan. Hur smal jag än har varit så har jag haft en oklädsam dubbelhaka med en ganska rejäl fettkudde och det fanns liksom inget annat sätt att bli av med den än att suga bort fettet. Det har gått några år sedan dess och jag har inte ångrat mig en sekund, tvärtom har jag ofta undrat över varför jag väntade så länge.

Naturlig skönhet är fantastiskt, men det är också elitistiskt att mena att man bara ska vara nöjd med det man fått genom sitt DNA, för man föds med så otroligt olika förutsättningar. Alla har rätt att få känna sig vackra och om det innebär att man måste hjälpa naturen på traven lite grann så måste det få vara ok.

Håller du med?

19 Sep 2019