Inspirationsresa

Oavsett vad man jobbar med eller har för intressen så är resande alltid en fantastisk inspirationskälla. De flesta unnar sig att resa, men i första hand för att koppla av på någon varm plats under semestern. Man behöver ladda sina batterier och vi som bor här i norr vill förstås tanka D-vitamin, bada i havet och bara ha det skönt. 

De resor som inspirerar; som kan bli helt livsomvälvande, är en helt annan typ av resor. De går sällan till destinationer som Mallorca eller Phuket (även om det förstås händer), utan till ställen som Panama, Laos eller Marocko. I dessa länder får man insupa kulut som inte anpassats efter våra behov, utan som den är - på riktigt. Vi får anpassa oss istället, skärpa våra sinnen och insupa allt det där som inspirerar - det annorlunda

En resa för livet

Vi som brinner för ekologi och en grön värld även i framtiden är ofta skeptiska mot flygresor, men ska man resa till ett land som Panama får man väga fördelarna mot nackdelarna. I Panama kan man lära sig så mycket om sig själv såväl som det som intresserar en - i mitt fall då ekologisk hudvård. Hur ser man på hudvård i Sydamerika? Vad använder man för att rengöra sin hy, återfukta? Hur har man gjort genom historien? 

Panama är ett utvecklat land som erbjuder allt från flott storstadsliv till slappt strandliv. Men man kan också ge dig ut på äventyr i djungeln - det finns så många möjligheter! Åk till Panama med Inca Tours så blir din resa skräddarsydd efter dina egna önskemål.

29 Aug 2016