Naturskön i all ära, men...

Det finns gränser för den "naturliga skönheten". Vissa saker kan man bara inte omfamna - inte alla av oss i alla fall. Det må gå emot naturen att vilka skala av hårväxt, men ändå vill vi verkligen det. I alla fall de flesta av oss. Kan du leva harmoniskt med din hårväxt så lyfterjag hatten för dig, jag tycker att det är fantastiskt, men jag kan inte sälla mig till din grupp. 

Smärta tid, otillfredsställande resultat...

Men det är ett gissel, det här med hårborttagning, det kan vi nog alla hålla med om. Alla metoder som finns för hårborttagning är ganska tråkiga. Antingen gör de skitont (vaxning) eller så håller effekten från den i cirka 3 sekunder innan man får stubb (rakning). Rakning är också extremt tidskrävande och tråkigt. Det finns helt klart bättre saker att lägga tid och energi på. 

Len hud överallt - för alltid

Har du hört talas om permanent hårborttagning? Jag har antagligen levt i en grotta för jag fick höra talas om denna möjlighet för första gången för bara några dagar sedan. Man kan alltså med hjälp av modern laserteknik bli kvitt sin hårväxt för gott! Hur fantastiskt är inte det?! Jag tänker påbörja en behandling för permanent hårborttagning nu innan jul, så nästa sommar bör allt hår vara väck för alltid. Få saker i livet har gett mig en sådan känsla av lättnad.

Jag har hittat den mesta av min information om permanent hårborttagning i Stockholm på hårborttagningstockholm.nu. Antagligen blir det på Leilas jag även genomför behandlingen eftersom det känns som en kompetent och trygg hudvårdsklinik.

 

18 Oct 2016