Uppfräschning efter sommaren

Livet leker på sommaren. Man är sitt finaste jag, solfräsch, lättklädd och lite lyckligare. Efter sommaren har man en liten period där man njuter av hösten. Man är fortfarande lite lätt solkysst och man ser fram emot lugnet som hösten för med sig, tror man. Men så kommer höstbluesen som ett brev på posten. Det är alltid likadant! Det blir plötsligt så mycket mörkare och vardagsstressen växlas med vardagstristess. De där härliga höstkläderna som man såg fram emot känns inte längre lika muntra och kvällarna med tända ljus, en kopp te och en god bok under en skön filt äger inte rum i år heller, fastän man ju längtat efter dem. Vi skapar så många illusioner...

Hett tips!

Mitt värsta är hur jag plötsligt känner mig gråare, äldre och liksom ytan lyster. Jag tycker inte alls om den känslan. Så nu har jag hittat ett knep! Jag investerar alltid extra i skönhetsvård på hösten!

I år har jag bokat in regelbundna besök på mybeautyclinic.se där jag ska genomgå diverse behandlingar och livet känns redan lite soligare. Jag har redan varit och fått en ansiktsbehandling och nästa gång ska jag testa fillers - det blir första gången... Lite nervös är jag får jag medge, men mest peppad. Jag tänker unna mig en behandling varje månad fram till jul - det är min present till mig själv i år. Det känns som att jag hittat en hemlig nyckel till livets lycka!

5 Nov 2020